RING OSS - 0470-58 09 12

Rivning Växjö

RING OSS - 0470-58 09 12

Rivning

Vi erbjuder rivning i Växjö

Kontakta oss - den här sidan om rivning i Växjö är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Behöver ni en professionell rivning i Växjö? Om ni har ett hus som ska jämnas med marken, erbjuder vi oss att utföra rivningen. Vi ser då till att riva på rätt sätt, och tar även hand om allt avfall. 

Om ni däremot behöver en delrivning – erbjuder vi oss även då – att utföra en sådan slags rivning av ert hus. Med rätta redskap, kunskap och metoder ser vi till att riva enligt era önskemål, och är varsamma om det som ni önskar ha kvar.

Stor skillnad mellan hel- och delrivning

Ska ni riva ett hus kan ni behöva ansöka om rivningsansökan. Det hus som du äger och helst av allt vill riva ner, kan ha ett rivningsskydd, som i så fall ingår i kommunens detaljplan för området där huset ligger. Det kan ha historiskt-, kulturhistoriskt-, miljömässig- eller konstnärligt värde. Att riva ett hus utan rivningslov kan innebära dyra böter. 

Du kan även behöva rivningstillständ för ombyggnationer och rivningar inomhus. Det gäller framför allt rivningar av bärande vägar. 

Vi tar hand om avfallet

Oavsett om du önskar en del- eller helrivning av ett hus, tar vi alltid hand om avfallet. Vi har en container där vi lägger allt avfall. Avfallet transporterar vi sedan där det hör hemma; vi sorterar och ser till att farligt avfall tas om hand på rätt sätt. När ni anlitar oss, ser vi till att ta hand om allt som behöver tas om hand. Vi är ett ordentligt rivningsföretag och lämnar inget kvar till våra kunder att ta hand om.

Anlita oss för er rivning i Växjö, av oss får ni kostnadsfri offert!

Vi fraktar avfallet